Λάμψη όχι μόνο από ΝΒΑ λόγω της παρουσίας του Κέβιν Ντουράντ, αλλά και… Χόλιγουντ στο ΣΕΦ. Μεταξύ των θεατών του Game 5 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό ήταν η Έμα Στόουν φορώντας μάλιστα μάσκα των Πειραιωτών.

Η τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα παρέα με τον Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, με τον οποίο έχουν στενή φιλική σχέση, ενώ την είχε σκηνοθετήσει και στην ταινία «The Favourite» το 2018. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης είναι φίλος του μπάσκετ έχοντας περάσει τα νεανικά του χρόνια αγωνιζόμενος και σε ομάδα.

Η Έμα Στόουν έδειχνε να απολαμβάνει την παρουσία της στο ΣΕΦ και πολλές φορές σηκωνόταν και πανηγύριζε καλάθια του Ολυμπιακού.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Top-10 της αγωνιστικής Παπανικολάου και Γουόρντ, στην κορυφή ο Άρμονι Μπρουκς

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»