Euroleague

Έμα Στόουν και μπάσκετ: Από το ''Last Dance'' και τους Φίνιξ Σανς, στο ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό

Η Έμα Στόουν δεν βρέθηκε και τόσο τυχαία στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Μπορεί ο Κέβιν Ντουράντ να είναι ο απόλυτος celebrity που βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Μονακό, ωστόσο η Έμα Στόουν φρόντισε να φέρει και λίγη από τη λάμψη του Χόλιγουντ στο φαληρικό γήπεδο.

Η διάσημη ηθοποιός παρευρέθηκε στην αναμέτρηση μαζί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, με τον οποίο θα συνεργαστεί στην επερχόμενη ταινία «Βληχή», ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί δια ζώσης αγώνα μπάσκετ.

Έμα Στόουν: Η σχέση της με το μπάσκετ

Η Αμερικανίδα είχε βρεθεί στο παρελθόν σε αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Λος Άντζελες Λέικερς με τον σύντροφό της, Ντέιβ ΜακΚάρι, ενώ το 2020 τόνισε σε συνέντευξή της στην Έλεν ΝτεΤζένερες ότι αφότου παρακολούθησε το “Last Dance” του Netflix για τον Μάικλ Τζόρνταν, έχει μεγάλη... μπασκετόφιλη!



«Είναι κάτι νέο για μένα, πάντα αγαπούσα το μπάσκετ. Όμως είδα το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν και κάτι... κλίκαρε στο κεφάλι μου. Σκέφτηκε ότι αυτό είναι το πιο απίστευτο άθλημα. Οπότε είμαι φανατική οπαδός των Σανς! Κατάγομαι από το Φίνιξ, οπότε είμαι Σανς μέχρι τέλους» είχε πει χαρακτηριστικά.

Και πιο παλιά πάντως, είχε θεαθεί σε αγώνες των Λέικερς, συνεπώς πάει πολύ πίσω η ιστορία της με το άθλημα!



Έμα Στόουν: Η σχέση της με το μπάσκετ

Έμα Στόουν: Η σχέση της με το μπάσκετ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x