Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι», μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό τους από το final-4 και τη Νόβι Μπέογκραντ, ξέσπασαν πάνω στην κροατική ομάδα επικρατώντας με το εμφατικό 14-5.

Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες μετά την ευρεία νίκη τους θα κοντραριστούν με μία εκ των Μπρέσια ή Φερεντσβάρος για τη μάχη της 5ης θέσης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το ματς, βρέθηκε να προηγείται με 4-0 και είχε σύμμαχο τόσο την τύχη (σσ. 3 δοκάρια οι αντίπαλοι) όσο και την εξαιρετική του άμυνα. Με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ανάλογο οκτάλεπτο στη συνέχεια, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 7-1.

Η ομάδα του Μιλάνοβιτς συνέχισε με το πόδι στο γκάζι, δείχνοντας εμφανή διάθεση να ξεσπάσει πάνω στον αντίπαλό της και το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου την βρήκε στο 11-1, με το τελευταίο οκτάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και να μας δίνει απλώς το τελικό αποτέλεσμα (14-5).


Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 0-4, 4-3

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ): Πόπαντιτς (8/19 - 42,1%), Μπουρντχέλεζ, Μοζάρα, Ζβόνο, Γιόκοβιτς 1, Βουκόγιεβιτς 1, Μπίλιακα, Λάζιτς, Πρίκοτσα 2, Κάκαρης 1, Γκργκούρεβιτς, Ζούβελα, Γιούρισιτς (3/6 - 50%).

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς (11/16 - 68,8%), Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Δήμου 2, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube