Πόλο

Η Προ Ρέκο έβαλε «στοπ» στο όνειρο της Βουλιαγμένης!

Η Βουλιαγμένη πάλεψε ηρωικά για ένα ημίχρονο (5-5), όμως τελικά υποτάχθηκε στην ανώτερη Προ Ρέκο και έμεινε εκτός τελικού Champions League με σκορ 12-8!

Έσβησε το όνειρο για τη Βουλιαγμένη!

Η ελληνική ομάδα τα έδωσε όλα, όμως το εμπόδιο της πανίσχυρης Προ Ρέκο αποδείχθηκε ανυπέρβλητο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 12-8 και να μείνει εκτός τελικού Champions League. Οι Ιταλοί θα διεκδικήσουν απέναντι στη Νόβι Μπέογκραντ την τρίτη συνεχόμενη και 11η συνολικά κούπα, ενώ για τον ΝΟΒ υπάρχει και ο μικρός τελικός με την Μπαρτσελονέτα, το Σάββατο (3/6, 20:00)!

Φοβερή στο πρώτο ημίχρονο η Βουλιαγμένη, που έφτασε μέχρι και στο 2-4 βάζοντας δύσκολα τους Ιταλούς, με την ανάπαυλα να βρίσκει τις ομάδες σε απόλυτη μοιρασιά (5-5). Η «καταστροφή» ήρθε στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν η Ρέκο έβαλε πέντε αναπάντητα γκολ και ουσιαστικά «καθάρισε» τη νίκη. Φοβερή εμφάνιση έκανε για τους νικητές ο Ετσενίκε με 3 γκολ. Αξιέπαινη προσπάθεια από τον Παπασηφάκη, που έβαλε 2, και τον Νικολαΐδη, που σκόραρε μία φορά και κέρδισε δύο πέναλτι.



Το ματς

Η Βουλιαγμένη μπήκε δυνατά βγάζοντας δύο άμυνες και παίρνοντας προβάδισμα με φαρμακερό σουτ του Καλογερόπουλου για το 1-0. Ο Νικολαΐδης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάμπης Τρούλος, γράφοντας το 2-0 για τον ΝΟΒ, με τον Ζάλανκι να εκμεταλλεύεται τον παίκτη παραπάνω και να μειώνει σε 2-1. Οι Γενοβέζοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στον παίκτη παραπάνω, με τον Χάλοκ να ισοφαρίζει σε 2-2, όμως ο Παπασηφάκης απάντησε με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ για το 3-2 του πρώτου οκταλέπτου.



Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, ο Νικολαΐδης κέρδισε ξανά πέναλτι και ο Παπασηφάκης το έβαλε για το 4-2, με τη Βουλιαγμένη να βγάζει εντυπωσιακές άμυνες και να κρατάει χαμηλά τη Ρέκο. Η ιταλική ομάδα παρέμεινε αποτελεσματική στον παραπάνω και μείωσε σε 4-3 με τον Ετσενίκε, με τον Γούτχεντ να απαντάει με τον ίδιο τρόπο για το 5-3. Ο Φοντέλι έπιασε κοιμώμενη την άμυνα του ΝΟΒ και μείωσε εύκολα σε 5-4, ενώ ο Ετσενίκε λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 5-5 στον παραπάνω.



Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Ρέκο προηγήθηκε για πρώτη φορά με τον Φοντέλι να σημειώνει το 5-6, και ο Γιούνγκερ έβαλε πέναλτι για το 5-7 των Ιταλών. Ο Κανέλα πρόλαβε το ρολόι και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-8, βάζοντας «ταφόπλακα» στα όνειρα της ελληνικής ομάδας, με τον Χάλοκ λίγο αργότερα να γράφει το 5-9. Ο Κανέλα με γκολ που αρχικά δεν μέτρησε αλλά επικυρώθηκε μέσω VAR, έγραψε το τελικό 5-10 του τρίτου οκταλέπτου.



Στην τέταρτη περίοδο, ο Αλαφραγκής με παλικαρίσιο σουτ μείωσε γρήγορα σε 6-10, σκοράροντας μετά από ώρα για τη Βουλιαγμένη. Η ιταλική απάντηση ήρθε άμεσα, με τον Ετσενίκε να βάζει και τρίτο προσωπικό γκολ για το 6-11 και τον Ντι Φούλβιο να πετυχαίνει ένα πολύ εύκολο τέρμα για το 6-12. Ο Νικολαΐδης έβαλε το πρώτο του προσωπικό γκολ, το πιο ωραίο στο ματς, για το 7-12, ενώ ο 19χρονος Αλμύρας μείωσε σε 8-12.

Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Καλογερόπουλος (περιφέρεια), 2-0 Τρούλος (πέναλτι), 2-1 Ζάλανκι (π.π.), 2-2 Χάλοκ (π.π.), 3-2 Παπασηφάκης (περιφέρεια), 4-2 Παπασηφάκης (πέναλτι), 4-3 Ετσενίκε (π.π.), 5-3 Γούντχεντ (π.π.), 5-4 Φοντέλι (κόντρα), 5-5 Ετσενίκε (περιφέρεια), 5-6 Φοντέλι (π.π.), 5-7 Γιάνγκερ (πέναλτι), 5-8 Κανέλα (π.π.), 5-9 Χάλοκ (φουνταριστός), 5-10 Ντι Φούλβιο (π.π.), 6-10 Αλαφραγκής (μπάσιμο), 6-11 Ετσενίκε (περιφέρεια), 6-12 Ντι Φούλβιο (φουνταριστός), 7-12 Νικολαϊδης (φουνταριστός), 8-12 Αλμύρας (περιφέρεια).

Η Βουλιαγμένη είχε 1/8 με παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι, 3 γκολ από την περιφέρεια, 1 από θέση φουνταριστού και 1 με μπάσιμο.
Η Προ Ρέκο είχε 6/12 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 2 γκολ από την περιφέρεια, 2 από θέση φουνταριστού και 1 στην κόντρα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-5, 5-10, 8-12

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Προ Ρέκο: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 1, Κανέλα 2, Γιούνγκερ 1, Φοντέλι 2, Πρεσιούτι, Ετσενίκε 3, Ίβοβιτς, Γκράτα, Λόντσαρ, Χάλοκ 2, Νέγκρι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x