Ο Κώστας Παπανικολάου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν χρειαζόταν μόλις ένα ριμπάουντ για να ξεπεράσει τον Γιώργο Πρίντεζη στη σχετική λίστα των κορυφαίων όλων των εποχών στην Euroleague.

Το κατάφερε λίγο μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου, φτάνοντας τα 1.453 ριμπάουντ στην καριέρα του στη διοργάνωση, ένα περισσότερα από τον Πρίντεζη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι δύο τους μοιράζονταν την 13η θέση, όμως με αυτή την επίδοση ο Παπανικολάου έμεινε μόνος, αφήνοντας τον άλλοτε ηγέτη του Ολυμπιακού στη 14η θέση.

Το επίτευγμα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Παπανικολάου είναι ο μοναδικός παίκτης μέσα στη 15άδα της σχετικής λίστας που δεν αγωνίζεται στη front line. Ανάμεσα σε σέντερ και πάουερ φόργουορντ, ο Έλληνας φόργουορντ ξεχωρίζει ως εξαίρεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ομιλία Αταμάν: «Ο Χουάντσο έπαιξε καταπληκτική άμυνα, καλή δουλειά φίλε»

Ρογκαβόπουλος: «Πιστεύουμε στην ομάδα και σε εμάς - Θα βρούμε έναν τρόπο και θα τα καταφέρουμε»

Μασιούλις: «Δεν με ενδιαφέρουν οι φήμες, είναι τιμητικό που τους θέλουν μεγάλες ομάδες»

Ράιτ: «Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα αλλά είμαι συγκεντρωμένος στη Ζάλγκιρις»

Ρογκαβόπουλος: «Βγάλαμε τρομερή ψυχή και για αυτό τα καταφέραμε - Δεν με αγχώνει η κριτική»

Παναθηναϊκός: Η αποθέωση για τον Ναν στα αποδυτήρια και η ατάκα του Χουάντσο

Τα highlights από την υπερπολύτιμη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Φαρίντ: «Η ομάδα έχει αρκετή πίεση - Οι οπαδοί μας έδωσαν την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμασταν»

«Μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της εξάδας, με ανατροπή που θύμισε Παναθηναϊκό του 2024»: Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη

Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε την υπομονή μας στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και το κάναμε εύκολο στον Παναθηναϊκό»