Euroleague

Αποθέωσε τον Ντόρσεϊ η Euroleague: «Μαγειρεύει από την πρώτη περίοδο»

Η Euroleague αποθέωσε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, για το εξαιρετικό ξεκίνημα που έκανε ο παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αναζητώντας αντίδραση και βαθμολογική ανάσα μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, καθώς ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο με 9 πόντους και 11 βαθμούς αξιολόγησης, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν προβάδισμα με 26-14.

Κάπως έτσι, κέρδισε την αποθέωση από τον επίσημο λογαριασμό της Euroleague στα social media, καθώς η τελευταία ανέφερε σε ποστάρισμα: «Μαγειρεύει από το πρώτο δεκάλεπτο. 9 πόντοι και 11 PIR. Ο Ντόρσεϊ είναι μπήκε ζεστός από νωρίς».

Δείτε το ποστάρισμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x