Το... θρίλερ της Μπρατισλάβας έβγαλε νικητή τον Ολυμπιακό, που απέκλεισε τη Σλόβαν και θα παίξει για μία ακόμη χρονιά σε ευρωπαϊκούς ομίλους, με τους Πειραιώτες να προχωρούν παράλληλα για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Ο πρώτος που αναμένεται να αφιχθεί είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, που θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Μαρσέιγ στους «ερυθρόλευκους». Το deal θα συμπεριλαμβάνει, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» αρκετά υψηλή ρήτρα, καθώς οι Μασσαλοί υπολογίζουν στον Αμερικανό εξτρέμ για το μέλλον.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός αποτελεί επιλογή του Κάρλος Κορμπεράν και το δημοσίευμα αναφέρει πως η προοπτική της Ευρώπης και της διεκδίκησης του πρωταθλήματος τον... έψησε να απορρίψει τις Μπεσίκτας και Μπέρνλι. Βλέπε, δε, την ελληνική ομάδα, ως ευκαιρία να μείνει σε καλή κατάσταση ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνεται για ακόμη έναν εξτρέμ αλλά και δεκάρι. Για τον Κρίστιαν Τέγιο υπάρχει μπόλικος ανταγωνισμός, με Σέλτικ, Βαλένθια, Βαγεκάνο και Εσπανιόλ να τον έχουν επίσης στα υπόψιν.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Άλεξ Κογιάδο, Μπαρτσελόνα και πρωταθλητές παραμένουν σε επικοινωνία, ωστόσο ο Τσάβι θα ήθελε να δει τον νεαρό ποδοσφαιριστή να παίζει δανεικός σε κάποια ομάδα της Ισπανίας και όχι του εξωτερικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»