Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους το ματς-πρόκληση με τους Ηπειρώτες και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να ακούει για Άιντραχτ που ακολουθεί την Πέμπτη και μπορεί να παιχθεί η πρωτιά στον 4ο όμιλο του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως περιμένει πως οι Γιαννιώτες θα προσέξουν τα καρέ τους και σε κάποια αντεπίθεση θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν την «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Παρόλα αυτά, δεν σκέφτεται καθόλου να παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας με 4-4-2. Το πιθανότερο είναι πως θα πάει με τη… γνωστή συνταγή, είτε με 4-2-3-1 ή 4-3-3, ανάλογα με τους παίκτες που θα προτιμήσει να βάλει στο αρχικό σχήμα.

Το μεγάλο δίλημμα του Μαρτίνς, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφορά την χρησιμοποίηση του Τικίνιο ή τον Ελ Αραμπί στη θέση του σέντερ φορ. Είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει και ίσως να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στους «Ζωσιμάδες», κάτι που φαίνεται πως ο Πορτογάλος ετοιμάζει για να αιφνιδιάσει τους Γερμανούς στη Φρανκφούρτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέος: «Καλωσορίζω τους φίλους της ΑΕΚ και να σεβαστούν τη φιλοξενία μας»

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν αύριο (25/02) τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη

Κετσετζόγλου: «Δεν θα παρασυρθεί από το… πάρτι στον Βόλο η ΑΕΚ - Από την εποχή Σάντος αυτό που κάνει φέτος ο Νίκολιτς»

Πένθος στον Ολυμπιακό: Έφυγε ο Σωτήρης Γκαβέζος

Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο μεσοεπιθετικό Κάουα

Σαββόπουλος: «Δεν βοήθησε και τον εαυτό του ο Χιμένεθ, έτσι κατέληξε σε Γρηγορίου ο Άρης»

Τσορμπατζόγλου: «Παραμένουν πολλά τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ - Δεν επιστρέφει κανείς τραυματίας»

«Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα» - Οι Άραβες εξηγούν το «όχι» του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»