Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η διακοπή ''πληγώνει'' τον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τις δυσκολίες που περιμένουν τον Ολυμπιακό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ανέδειξε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως «για τον Ολυμπιακό, κάθε παιχνίδι μετά τη διακοπή, είναι πολύ δύσκολο. Έχει τους περισσότερους διεθνείς. Έχει 15 παίκτες που στελεχώνουν τις εθνικές τους ομάδες. Άλλοι επιστρέφουν κουρασμένοι, άλλοι άρρωστοι και άλλοι τραυματίες».

«Να θυμίσω το 0-0 με τον Ατρόμητο, μετά τη διακοπή. Στο παρελθόν, έχει χάσει στην Κρήτη από ΟΦΗ, έχει φέρει ισοπαλία με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι περισσότερες νίκες του είναι στα τελευταία λεπτά, με Αστέρα Τρίπολης, στο Περιστέρι με Ατρόμητο. Η επόμενη διακοπή φέρνει Ολυμπιακός-ΑΕΚ» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς είπε: «Δεν νομίζω ότι παρότι ακολουθούν τα ματς με Άιντραχτ στη Γερμανία και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ότι θα προφυλάξει παίκτες ο Μαρτίνς και θα πάει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στα Γιάννενα. Με μία νέα δική του απώλεια, μετά από εκείνη με τον Παναθηναϊκό, τότε θα πάει 3-4 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ που θεωρητικά έχει εύκολο έργο με τον Βόλο, ενώ υπάρχει το μεταξύ τους ντέρμπι σε μία εβδομάδα. Πέρσι υπέφερε και τις δύο φορές. Έφερε 1-1, ενώ ήταν πίσω στο σκορ και ισοφάρισε στη συνέχεια. Ειδικά στο ματς του Κυπέλλου, θα μπορούσε και να χάσει με τα τετ-α-τετ και τις αντεπιθέσεις που έβγαζε ο ΠΑΣ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x