Λευκός καπνός και για τον Ολυμπιακό!

Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αντβέρπ στο Βέλγιο και την Γκενκ να τερματίζει, τελικά, 2η, κλείδωσαν και για για τους Πειραιώτες οι υποψήφιοι αντίπαλοί τους στον γ' προκριματικό του Europa! Πιο συγκεκριμένα, τρεις ομάδες είναι υποψήφιες. Αυτές, λοιπόν, είναι οι τρεις, με τις οποίες «παίζει» ο Παναθηναϊκός στην αμέσως προηγούμενη προκριματική φάση, τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, για το Champions League. Δηλαδή: Σερβέτ, Γκενκ και Ντνίπρο!

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών της κλήρωσης μαζί με τη Σλάβια Πράγας από την Τσεχία, ενώ στο γκρουπ των ανίσχυρων θα βρίσκονται οι ομάδες από Βέλγιο, Ουκρανία, Ελλάδα και Ελβετία, οι οποίες θα αποκλειστούν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην κληρωτίδα θα μπουν μπαλάκια με ζευγάρια και όχι μεμονωμένα με συλλόγους και αυτομάτως, αφού ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι σε πιθανή διασταύρωση, τότε ο αντίπαλος των Πειραιωτών θα προκύψει από τα υπόλοιπα ζευγάρια, πλην αυτό του «τριφυλλιού».

Επομένως, ο Ολυμπιακός κατά 50% θα βρει απέναντί του τη Σερβέτ και κατά 50% το άλλο ζευγάρι από εκείνο του Παναθηναϊκού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρελό: Ο κόσμος της Μπεσίκτας έκανε τόσο θόρυβο που οι παίκτες συνέχισαν μετά το σφύριγμα της λήξης!

Σουργιάς: «Οι αποκρούσεις του Λίλο κράτησαν την ήττα του ΟΦΗ σε αξιοπρεπές επίπεδο - Κρίσιμο το ματς με την Μπερ Σεβά»

Σταματέλος: «Πόσοι να περίμεναν το 3/3 του Ολυμπιακού στο Europa League - Νίκη με πολλαπλά οφέλη»

Ο Παυλίδης εξήγησε τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Ομόνοια

Football Meets Data: Φαβορί για 8άδα ο Ολυμπιακός, εκτός 24άδας ο ΟΦΗ

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν

Αγχώθηκε, αλλά ο Γκονζάλες έδωσε τη λύση: Τα highlights από τη νέα «ερυθρόλευκη» νίκη στο Europa League

Πρίσκε: «Χάσαμε δίκαια στις λεπτομέρειες, ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε»: Το ξέσπασμα του Σταματέλου στο γκολ του Γκονζάλες