Το κλίμα από το ξεκίνημα του Κορδόν στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολιάζοντας ότι ήδη έχει κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις, παρουσιάζοντας μια πειστική μεθοδολογία και οργάνωση. Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ μας , ο Ισπανός έχει πλήρη στήριξη όλων των ανθρώπων της ομάδας κα ι την αποδοχή του κόσμου που είναι και τα δύο πολύ σημαντικά.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή αν δεν μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη φαίνεται ότι ο Κορδόν χρειάζεται ακόμη κάποιο διάστημα ίσως για να περιμένει και το φινάλε του ισπανικού πρωταθλήματος και ενδεχομένως να πρέπει να φτάσουμε και την άλλη εβδομάδα για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, ενώ υπογράμμισε ότι γενικότερα ο άνθρωπος μόλις ανέλαβε κα ι επίσημα είναι λογικό θα θέλει τον χρόνο του.

Για τον Μπακαμπού φαίνεται να έχει δελεαστεί από τα πετροδόλαρα από τα Εμιράτα, από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός θα κάνει μια τελευταία κίνηση μέσω του Κορδόν οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την έκβαση της τελικής αυτής συζήτησης.

Ακούστε τι σχολίασε και για τις πληροφορίες της «Equipe’’ για τον Παγιέτ και για το ξεκαθάρισμα που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x