Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για νέα σεζόν ολοκληρώθηκε. Οι κάτοχοι των καρτών της περσινής σεζόν είχαν μέχρι και σήμερα το δικαίωμα να τις ανανεώσουν έχοντας μάλιστα και μια έκπτωση.

Όπως έγινε γνωστό από τους ερυθρόλευκους, στην πρώτη περίοδο διάθεσης των εισιτηρίων «έφυγαν» 9.122… κομμάτια, ένας αριθμός που χαρακτηρίζεται αρκετά ικανοποιητικός από τους ανθρώπους της ομάδας.

Η διάθεση εισιτηρίων διάρκειας πλέον συνεχίζεται από αύριο Δευτέρα στις 10:00 το πρωί, ενώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι είναι προς… διάθεση και οι θέσεις των περσινών κατόχων που δεν ανανέωσαν την κάρτα τους.

Από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, η διάθεση είναι καθημερινά 10:00-18:00, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει και η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου διαρκείας μέσω Ίντερνετ και θα συνεχιστεί όλο το 24ωρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR