Τη συνταγή που είχε ως αποτέλεσμα τις καλές εμφανίσεις στο Champions League θ’ ακολουθήσει ο Ολυμπιακός με τη Ντνίπρο, σύμφωνα με τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Μιλώντας κατά την αναχώρηση της ομάδας στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων», ο Σουηδός τόνισε ότι θα πρέπει να δείξουν πρόσωπο αντίστοιχο με αυτό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τόνισε, εξάλλου, ότι γνωρίζουν τον αντίπαλο από τις ευρωπαϊκές του παρουσίες και θα μελετήσουν πώς μπορούν να τον χτυπήσουν για να φύγουν μ’ ένα καλό αποτέλεσμα από την Ουκρανία.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουρμάζ

Για τις καιρικές συνθήκες στην Ουκρανία: «Είναι δύσκολο γιατί θα είναι κρύος ο καιρός, όμως είμαι συνηθισμένος να παίζω σε τέτοιον καιρό, από την Σουηδία. Επίσης κάνει πολύ κρύο στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό, όποτε θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούμε».

Για το αν μπορεί να συνεχιστεί η πολύ καλή πορεία της ομάδας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις: «Ναι, μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε ότι και στην άλλη διοργάνωση. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε».

Για τη Ντνίπρο: «Τους γνωρίζουμε από τις ευρωπαϊκές τους παρουσίες. Είναι συνεχώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τους έχουμε δει. Όμως εμείς έχουμε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Μελετάμε τα παιχνίδια ένα-ένα και σήμερα είναι η μέρα που θα τους αναλύσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube