Europa League

«Δύσκολο παιχνίδι, όμως θα το παίξουμε»

Τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Ντνίπρο στην Ουκρανία αναγνώρισε ο Κώστας Φορτούνης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Οι καιρικές συνθήκες στην Ουκρανία θα είναι εξαιρετικά δύσκολες για τον Ολυμπιακό και για την Ντνίπρο, όπως δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για την Ουκρανία.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε ότι το παιχνίδι με τον ουκρανικό σύλλογο είναι δύσκολο, παρότι οι γηπεδούχοι έχουν πολύμηνη αποχώρηση και στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για τον χιονιά που πλήττει το Κίεβο

«Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι και κρύβει πολλές δυσκολίες, ο αντίπαλος έχει πολύ καιρό να παίξει, αλλά αυτό δεν μας καθησυχάζει και πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Φορτούνης και πρόσθεσε:

«Από ό,τι έχουμε δει, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, ήμασταν πάρα πολύ καλοί φέτος και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και αύριο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος τόνισε: «Και για εκείνους θα έχει κρύο, και για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα το παίξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x