Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο για να κάνει μαγνητική, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πολύ βαρύ διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο.

Στην όλη δύσκολη και άσχημη αυτή περίπτωση, το ευτύχημα είναι πως δεν φαίνεται να υπέστη κάποια σοβαρότερη ζημιά, ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, ο πρώην ΝΒΑερ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ερυθρόλευκη Sunel Arena και η αποθέωση στον Μπαρτζώκα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από το ματς με την Εφές

Θύρα 7: «Καταδικάζουμε απερίφραστα φθορές και υβριστικά συνθήματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το γήπεδο»

Ευρωλίγκα: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Ματίας Λεσόρ!

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 ο Γιαμπουσέλε, διπλή ελληνική παρουσία στη δεκάδα

Η αποθέωση του κόσμου και το μάθημα του Ομπράντοβιτς στον Σάρας: Η παρακάμερα του αγώνα Παναθηναϊκός-Φενέρ

Ντόρσεϊ: «Το να προσεύχεσαι για την πτώση μου δεν σε κάνει θρησκευόμενο»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές

«Ο Μιλουτίνοφ βελτίωσε την άμυνα, ξεχώρισαν ΜακΙντάιρ και Μοντέρο»: Το σχόλιο Ζέρβα από τη SUNEL Arena

Λάσο: «Δεν ήταν ιδανικό σενάριο που παίξαμε πρώτο ματς χωρίς Τζέιμς με Ολυμπιακό»

Τζόουνς: «Έτσι θέλουμε να παίζουμε, δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε ούτε να στεναχωριόμαστε»