Σε διάταξη 4-3-3 «κατεβάζει» τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21:00) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Πορτογάλος τεχνικός επαναφέρει, φυσικά, τους βασικούς σε σχέση με το ματς της Κυριακής στο «Κλ. Βικελίδης», διατηρεί, ωστόσο, στην 11άδα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Άρη.

Από εκεί και πέρα, στο πλευρό του 37χρονου στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Βατσλίκ μπροστά από τα δοκάρια και τους Λαλά, Ρέαμπτσιουκ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εμβιλά και Μαντί, με τους Ρόνι Λόπες, Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η 11άδα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ρόνι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής: Οι 353 ημέρες που έγραψαν τον Μεντιλίμπαρ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Οι κορυφαίοι που αποθέωσαν τον Αλγκουαθίλ: Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ενρίκε

«Γιατί τώρα;»: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Δύο ραντεβού είχε σημερα ο Μονκάδα με τον Αλγκουαθίλ στη Μαδρίτη!

Ροντινέι σε Μεντιλίμπαρ: «Έχεις κερδίσει τόσα, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν»

Νικολακόπουλος: «Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ αναλαμβάνει από αύριο τον Ολυμπιακό»!

Τέλος ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό!

Δεσύλλας: «Για το απόλυτο νικών με την Κηφισιά - Οι σκέψεις του Νίστρουπ για την ενδεκάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί»

Τσακίρης: «Ο στόχος με τη Σαχτάρ γίνεται πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό πρέπει να μείνει εντός συνόρων»