Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25 έχουν τεθεί σε κυκλοφορία, με τις ανανεώσεις να ξεκινούν τη Δευτέρα (27/05).

Από την πρώτη μέρα, έχουν γίνει ήδη πάνω από 1.000 ανανεώσεις, μια εξέλιξη που δείχνει τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια, και το καλοκαίρι, μετά και την εντυπωσιακή φετινή πορεία στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2025 οι Πειραιώτες θα κλείσουν 100 χρόνια ζωής, με τον Κώστα Καραπαπά να αναφέρει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων, λίγες μέρες πριν, ότι «αυτή η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερη, γιατί ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια και μπαίνουμε σε μία περίοδο εορτασμών και σε μία περίοδο που όλοι πρέπει να αναπολούμε τη δόξα αυτού του συλλόγου, να τη στηρίζουμε ώστε να μεγαλώνει και να γιγαντώνεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»