Ούτε μια, ούτε δύο αλλά συνολικά οκτώ αλλαγές αποφάσισε να κάνει ο Κάρλος Κορμπεράν στο αποψινό (21/8, 22:00) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, σε σχέση με όσους έπαιξαν στο ματς της Κύπρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Βατσλίκ παραμένει κάτω από τα δοκάρια, με τους Σισέ και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Ο Ανδρούτσος θα ξεκινήσει στη θέση του δεξιού μπακ και ο Κούτρης στα αριστερά. Δύο αμυντικά χαφ οι Μπουχαλάκης και Αγκιμπού Καμαρά, με τον Βαλμπουενά σε ρόλο δεκαριού. Αριστερά στην επίθεση θα είναι ο Ντε λα Φουέντε, δεξιά ο Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Σε σχέση με το ματς στο ΓΣΠ, εκτός αποστολής έμεινε ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης, θυμίζουμε, ένιωσε ένα σφίξιμο στο παιχνίδι της Πέμπτης, στην Κύπρο και αντικαταστάθηκε, χωρίς να συντρέχουν, ωστόσο, λόγοι ανησυχίας. Επιπλέον, εκτός παρέμειναν οι Γκάρι Ροντρίγκες και ο Σίμε Βρσάλικο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα (4-2-3-1): Βατσλίκ – Ανδρούτσος, Σισέ, Μανωλάς, Κούτρης – Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά – Ντε λα Φουέντε, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς – Χασάν

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube