Stoiximan Super League

Χουάνγκ και Κουαμέ σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να πείσει τον Χουάνγκ Ουί-Τζο, ο οποίος σύντομα θα αποφασίσει για το μέλλον του, και παράλληλα φαίνεται πως εξετάζει τον Κριστιάν Κουαμέ της Φιορεντίνα ως εναλλακτική.

Την προσπάθειά του για ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή εντείνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Πέμπτη έχει τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού με φόντο τους ομίλους του Europa League.

Πρώτος στόχος για την επίθεση αυτή τη στιγμή είναι ο Χουάνγκ Ουί-Τζο, ο οποίος αναμένεται άμεσα να ανακοινώσει την απόφασή του για το μέλλον του.

Ο Νοτιοκορεάτης φορ της Μπορντό είναι ανάμεσα στην Μπρεστ και την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά θα δοθεί για έναν χρόνο ως δανεικός στους πρωταθλητές Ελλάδας. Και οι δύο φτάνουν τα «θέλω» των Γιρονδίνων για τον διεθνή άσο, ο οποίος έχει μιλήσει ήδη με τον Χουάνγκ Ιν-Μπομ.

Ο «ερυθρόλεκος» άσος έχει μιλήσει για όλα στον συμπατριώτη του στράικερ, ο οποίος καλείται να προσμετρήσει και το γεγονός πως πρέπει να πάει σε ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε να μπορέσει να κληθεί στην Εθνική Κορέας για το προσεχές Μουντιάλ από τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος, άλλωστε, ήταν εκείνος που προέτρεψε και τον Ιν-Μπομ να αποδεχθεί την προσφορά των Πειραιωτών, κάτι που ίσως τελικά να προσμετρήσει στην απόφασή του και ο Ουί-Τζο που δεν θα ήθελε να λείψει από τη γιορτή του ποδοσφαίρου στο Κατάρ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης.

Ένας τέτοιος παίκτης φαίνεται πως είναι ο Κριστιάν Κουαμέ, ο οποίος από ό,τι φαίνεται έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, και ο Κάρλος Κορμπεράν φέρεται να έχει ανάψει «πράσινο φως» για τον Ιβοριανό άσο.

Ο 24χρονος παίκτης ανήκει στη Φιορεντίνα, η οποία το 2020 έδωσε 11 εκατ. ευρώ στην Τζένοα για την μεταγραφή του και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ψάξει τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Κουαμέ να είναι στην υπό παραχώρηση λίστα του ιταλικού συλλόγου, παρότι στα δύο πρώτα ματς της Φιορεντίνα έπαιξε ως βασικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x