Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό της Φορταλέζα, Γκουστάβο Μάντσα, προσφέροντας περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ (22 εκατομμύρια ρεάλ), όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη Βραζιλία.

Ο 21χρονος αμυντικός έχει καθιερωθεί φέτος στην ομάδα του, αγωνιζόμενος βασικός σε όλα τα 23 παιχνίδια της σεζόν και εκτός από τους «ερυθρόλευκους» έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες από την Ευρώπη.

Η Φορταλέζα, ωστόσο, θεωρεί την προσφορά χαμηλή, επιζητώντας περισσότερα χρήματα για τον Μάντσα, όπως τονίζουν τα βραζιλιάνικα μέσα, καθώς η Παλμέιρας διατηρεί 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και ο Μάντσα επανέρχεται στο προσκήνιο, αποτελώντας ακόμη μία στοχευμένη επένδυση για το μέλλον εφόσον ολοκληρωθεί, αντίστοιχη αυτής των Σιπιόνι και Ντιόγο Νασιμέντο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού