Με το φιλικό κόντρα στη Νάπολι να κυριαρχεί τη σημερινή μέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πώς έχει η κατάσταση στις τέσσερις περιπτώσεις με τις οποίες ασχολείται αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός.

Πρώτον, για τον Μανέ, ο αθλητικός διευθυντής της Μιάλμπι, Χάσε Λάρσον, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό, αλλά διευκρίνισε ότι δεν έχει αποδεχθεί μέχρι τώρα την προσφορά.

Ακούγεται από την Γκάμπια, πατρίδα του παίκτη, ότι υπάρχει συμφωνία στα 3,5 εκατ.ευρώ και ο Ολυμπιακός συζητά με τον νεαρό κυνηγό τους όρους του δικού του συμβολαίου.

Η μεταγραφή πιθανότατα θα κλείσει για τον Δεκέμβριο.

Για τον Ζένον, ο Ολυμπιακός θέλει ν’ αγοράσει τον παίκτη, το πρόβλημα είναι στη μοιρασιά ανάμεσα στην Μπόκα και την Ουνιόν και στο Μπουένος Άιρες λένε ότι όσο καθυστερεί το θέμα, μπορεί ν’ αναθερμανθεί η περίπτωση του Αντίνο, εξτρέμ της Γοδόι.

Για τον Μάρι έχουν αρχίσει συζητήσεις για τον έμπειρο στόπερ που δείχνει κι εκείνος ενδιαφέρον, με τη Φιορεντίνα να είναι ανοιχτή και να υπάρχει ένα ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν ή υποχρέωση αγοράς.

Όσο για τον Μάντσα, η Φορταλέζα δεν δέχθηκε την προσφορά των 3,5 εκατ.ευρώ του Ολυμπιακού, επικαλούμενη καλύτερες προτάσεις από αλλού και ειδικά από την Ιταλία.

Είναι απόφαση των Πειραιωτών, πια, αν θ’ αυξήσουν την προσφορά, όπως και στο θέμα του Ζένον, για να προχωρήσουν στην αγορά.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x