Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την άφιξη του Σίμε Βρσάλικο, με τον οποίο έχει συμφωνήσει προφορικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι Πειραιώτες έφεραν χθες στην Αθήνα τους Γκονζάλο Άβιλα Γκορντόν της Χάντερσφιλντ και τον Ντένις Αλίγιαγκιτς (της Σλάβια Πράγας), ο οποίος βέβαια προορίζεται για τη β’ ομάδα του συλλόγου.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν για τις επόμενες προτεραιότητές τους, που αφορούν την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές θα κινηθούν για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, ενός ακραίου και ενός δημιουργικού χαφ.

Για τη θέση «10», ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει τον Γκουστάβο Σκάρπα της Παλμέιρας, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο και ο ίδιος έχει ψηθεί αρκετά με την προοπτική να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Βραζιλιάνου «μαέστρου».

Παράλληλα, στην πλατεία Αλεξάνδρας έχουν ξεχωρίσει τον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ που έπαιξε φέτος ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ από την Γουότφορντ και ο ίδιος βλέπει ως ελκυστικό το πρότζεκτ της μεταγραφής του στην Ελλάδα, ώστε να παίξει και στο Champions League.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και όπως είναι φυσικό στο «ερυθρόλευκο» έχουν και άλλες περιπτώσεις ως μπακ απ.

Για τον ακραίο, τώρα, υπάρχει ο Κάιλ Λάριν και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη ως πρώτες λύσεις που έχουν συζητηθεί από τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού, αλλά δεν είναι και οι μοναδικές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Δουλέψαμε για να είμαστε πνευματικά και φυσικά έτοιμοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Αποχαιρέτησε την Καλαμάτα ο Γιάννης Στάθης: «H νέα περίοδος να είναι η αρχή της καθιέρωσης»

Τσανάκας: «Με μία νίκη στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει βάρος στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Το… έχει βρει με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια - Η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου»

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι και η πιθανή έκπληξη του Νίκολιτς - Τα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζω στη Λεωφόρο»

«Σίγησε» η φωνή του Ολυμπιακού και του «Γ. Καραϊσκάκης», Στάθης Γαβάκης

Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Λεωφόρο – Κρίνεται η κορυφή στα playoffs της Stoiximan Super League

Playoffs χωρίς αντίκρισμα: Στη σκιά του Κυπέλλου η μάχη για τις θέσεις 5-8