Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Εν αναμονή ανακοινώσεων από Ολυμπιακό για Άβιλα-Αλίγιαγκιτς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει τους δύο παίκτες που έφερε στην Ελλάδα, τον Άβιλα και τον Αλίγιαγκιτς, ο οποίος αρχικά προορίζεται για τη β’ ομάδα. Από εκεί και πέρα, είναι το θέμα του Βραζιλιάνου του Σκάρπα, για τον οποίο η Παλμέιρας φέρεται να πιέζει αρκετά στις διαπραγματεύσεις από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Δείχνουν να θέλουν να τον κρατήσουν και ας τον χάσουν μετά χωρίς να πάρουν αποζημίωση. Προσπαθούν να πάρουν ό,τι παραπάνω μπορούν. Ο Ολυμπιακός, όμως, κοιτάζει και για άλλες περιπτώσεις και για δεκάρι, και για εξτρέμ, πέρα από τους δύο παίκτες που είναι στην Αθήνα».

Παράλληλα, μίλησε και για τα τουρκικά σενάρια σχετικά με «ερυθρόλευκους» παίκτες: «Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Σεμέδο, Ονιεκούρου που απασχολούν ομάδες στη γειτονική χώρα και περιμένουμε να φτάσουν οι προτάσεις για να ασχοληθούμε και εμείς περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x