Προχωράει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», παρότι ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται σε διακοπές, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και κάνει διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπό του.

Πρόθεση είναι να κλείσει το συγκεκριμένο σημαντικό ζήτημα το αργότερο σε μια εβδομάδα, αφού πρόκειται για ένα μείζον κομμάτι του συνολικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού, ειδικά εν όψει και της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League μέσα στο καλοκαίρι.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε αρχίσει να βελτιώνεται από τις τελευταίες εβδομάδες των playoffs και πλέον υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, ειδικά από τη στιγμή που η επιθυμία να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους είναι αμοιβαία.

Ο 35χρονος άσος, που συμπλήρωσε τριετία στο λιμάνι, είχε και φέτος μια πολύ παραγωγική σεζόν μετρώντας 23 γκολ και 4 ασίστ σε 51 εμφανίσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»