«Πέραση» συνεχίζει να έχει στην Τουρκία ο Χένρι Ονιεκούρου, παρότι δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον φέτος στον Ολυμπιακό.

Ήδη το όνομα του Νιγηριανού εξτρέμ έχει «παίξει» για τις Μπασακσεχίρ, Αντάνα Ντεμίρσπορ, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας, με τελευταία από χθες την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα που επικαλείται ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» αναφέρει πως η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος ενδιαφέρεται για τον «ερυθρόλευκο» άσο.

Μάλιστα, οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως στο πλαίσιο της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ονιεκούρου, η ομάδα της Τραπεζούντας προσφέρει τον Γιουνούς Μαλί.

Πρόκειται για παίκτη που είχε ακουστεί και πέρσι για τον Ολυμπιακό, όμως ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να τον κρατήσει γιατί τον πίστευε. Ο Γιουνούς είναι 30 ετών, παίζει κατά κύριο λόγο ως κεντρικός χαφ αλλά και στα πλάγια, και επέστρεψε τον Φεβρουάριο του 2021 στην πατρίδα του, αν και γεννήθηκε στη Γερμανία από Τούρκους γονείς.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε σε τοπική ομάδα της Έσσης, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην ακαδημία της Γκλάντμπαχ και μετά την εφηβική ομάδα πήγε στη Μάιντς, με την Βόλφσμπουργκ και την Ουνιόν Βερολίνου να είναι οι επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του πριν από την Τράμπζονσπορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διοργανώνει στα Σπάτα το 1ο Fair Play Cup η Ακαδημία της ΑΕΚ

Εντυπωσιακοί αριθμοί για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα

Εκτός ο Σάστρε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»