Σε άλλο ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη βρέθηκαν σκάουτερ ξένων ομάδων στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά ποδοσφαιριστές του.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», άνθρωποι ευρωπαϊκών συλλόγων έδωσαν το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο για να τσεκάρουν από κοντά «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Επίσημα ενημέρωσαν πως θα δουν την αναμέτρηση η Σασουόλο, η Τορίνο, η Σεντ Ετιέν και το Στρασβούργο. Η Τορίνο είναι γνωστό πως ενδιαφέρεται για τον Μαντί Καμαρά. Η Σεντ Ετιέν είναι η ομάδα που είχε παίξει ως δανεικός ο Παπ Αμπού Σισέ, όμως δεν είχε τα χρήματα να τον αγοράσει το περασμένο καλοκαίρι.

Το συμπέρασμα είναι πως καμία από τις παραπάνω ομάδες δεν δύναται να δώσει τα χρήματα που απαιτούν οι πρωταθλητές Ελλάδας για τους ποδοσφαιριστές τους και δύσκολα θα προκύψει κάτι στο μέλλον, αν υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτησή τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»

Οριστικό του Γρηγορίου στον Άρη - Σηκώνει μανίκια και κάθεται στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπήρχε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει»

Σαββόπουλος: «Είχαν δοθεί αρκετές αφορμές για την απομάκρυνση Χιμένεθ - Το σκεπτικό πίσω από την επιλογή Γρηγορίου»

Τσορμπατζόγλου: «Ουδέν κακόν αμιγές καλού αν αποκλειστεί από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Σκόρπισε στο φινάλε στη Λάρισα»