Πρώτη παρουσία στην αποστολή του Ολυμπιακού για Πεπ Μπιέλ και Παναγιώτη Ρέτσο (μετά την επιστροφή του), με τον Κάρλος Κορμπεράν να τους συμπεριλαμβάνει ενόψει Ιωνικού.

Στην 22άδα των πρωταθλητών βρίσκεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ αντιθέτως έμεινε έξω, όπως αναμενόταν, ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς και ο Παπέ Σισέ.

Η σχετική ανακοίνωση και η αποστολή:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/9, 19.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τον Ιωνικό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (2/9) ο Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο