Stoiximan Super League

Μαρσέλο: Ένας ενεργός πρωταθλητής Ευρώπης για τον Ολυμπιακό!

Ο Μαρσέλο υπέγραψε με τον Ολυμπιακό και το sport-fm.gr καταγράφει τι έκανε τη σεζόν 2021/22 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η... παραδοσιακή αφάνα του κοσμούσε επί σειρά ετών το αριστερό άκρο της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μαρσέλο αγωνίστηκε για 15 χρόνια στη «βασίλισσα», καταγράφοντας 34 γκολ και 96 ασίστ σε 490 συμμετοχές – κατακτώντας παράλληλα 25 τίτλους.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος φέτος από τους Μαδριλένους και η συνέχεια της καριέρας του θα τον βρει στα μέρη μας, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, σε μία μεταγραφική-βόμβα.

Τι έκανε όμως ο πολύπειρος μπακ πριν αφήσει τη Ρεάλ;

Προφανώς και στα 34 του χρόνια δεν αποτελούσε πλέον τη βασική επιλογή για τα αριστερά, με τον Φερλάν Μεντί να έχει τα... πρωτεία – και να γράφει 35 συμμετοχές.

Ολυμπιακός-Μαρσέλο: Τι έκανε πέρυσι με Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μαρσέλο από τη μεριά του μέτρησε 18 ματς τη σεζόν 2021/22, δίνοντας δύο ασίστ και περνώντας συνολικά 811 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, έπαιξε δώδεκα φορές στη La Liga (μετρώντας και τις δύο ασίστ), τρεις στο Champions League, δύο στο Κύπελλο Ισπανίας και μία στο Supercopa.

Επτά εκ των συμμετοχών ήταν ως βασικός, ενώ τις υπόλοιπες έντεκα είχε περάσει ως αλλαγή, με το αριστερό του χέρι να φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε όλες τις περιπτώσεις που ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι.



Από εκεί και πέρα, σε 21 περιπτώσεις έμεινε στον πάγκο δίχως να χρησιμοποιηθεί από τον «Καρλέτο», ενώ έχασε 16 ματς λόγω τραυματισμών και ένα λόγω τιμωρίας.

Ασφαλώς, η χρονιά είχε, για μία ακόμη φορά, μπόλικα... ασημικά. Ο Βραζιλιάνος έφτασε τους 25 τίτλους με τη Ρεάλ, κατακτώντας το πρωτάθλημα (για έκτη φορά) και το Champions League (για πέμπτη)...

Στη νέα πορεία για την κορυφή της Ευρώπης, είχε παίξει 21 λεπτά στο 5-0 ενάντια στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, 30 λεπτά στο 3-0 ενάντια στη Σέριφ Τιρασπόλ και άλλα 42 στην ήττα, 3-2, από την Τσέλσι στο "Santiago Bernabeu".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x