Ψυχολογικές ντόπες από τον κόσμο του Ολυμπιακού στην «ερυθρόλευκη» αποστολή ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Όπως είχε προγραμματιστεί, λίγες ώρες πριν το ματς, οπαδοί των Πειραιωτών άρχισαν να συρρέουν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη και εκεί αποθέωσαν παίκτες και προπονητή, ζητώντας τους τη νίκη στο παιχνίδι με τους «πράσινους» και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, πρόκειται να συνοδεύσουν την αποστολή με πομπή από μηχανάκια, μέχρι κάποιο σημείο της διαδρομής προς το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το μεγάλο ματς, θυμίζουμε, ίσως το κομβικότερο ντέρμπι των τελευταίων ετών, ξεκινάει στις 21:00 στο… καυτό «Απόστολος Νικολαΐδης», στο οποίο δεν θα πέφτει καρφίτσα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»