Η Φλαμένγκο φαίνεται πως βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς η άμμος στην κλεψύδρα της υπομονής για τον Πάουλο Σόουζα τελειώνει και η βραζιλιάνικη έκδοση του Goal γράφει πως στο στόχαστρο της βραζιλιάνικης ομάδας για τον πάγκο είναι ο Πέδρο Μαρτίνς!

Στο ρεπορτάζ της Raisa Simplicio τονίζεται πως τα ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση στον σύλλογο δεν περιορίζονται στην αγορά της χώρας ή της Νότιας Αμερικής. Προσθέτει, λοιπόν, πως η Φλαμένγκο, μέσω μεσαζόντων, αναζήτησε πληροφορίες για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, συμπληρώνει η δημοσιογράφος, ακούει και συγκεντρώνει όλες τις προτάσεις. Ήταν αυτός, μάλιστα, που αποφάσισε να κρατήσει τον Σόουζα μετά το πρωτάθλημα Carioca, αλλά ακριβώς επειδή η υπομονή του προέδρου έχει εξαντληθεί, το διοικητικό συμβούλιο αναζητά τον επόμενο…

Έχει ενδιαφέρον το σημείο, δε, στο οποίο αναφέρει: «Πηγή του ρεπορτάζ, που εργάζεται στην ευρωπαϊκή αγορά, ανέφερε ότι ο σύλλογος του Ρίο είναι πάντα ''ανοργάνωτος και δεν ξέρει τι θέλει'' όταν πηγαίνει στην Ευρώπη για να βρει νέο προπονητή».

Γνωρίζοντας ότι βρίσκεται πια σε πολύ δύσκολη θέση, ο Πάουλο Σόουζα έχει το παιχνίδι εναντίον της Red Bull Bragantino μπροστά του, αυτή την Τετάρτη. Ο Πορτογάλος, πάντως, δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, καθώς έχει ένα τεράστιο ποσό, περίπου 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων, να λάβει εάν απολυθεί.

Όσο για τον Πέδρο Μαρτίνς, δεν προκύπτει απολύτως τίποτα από πλευράς Ολυμπιακού, όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6! Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας προετοιμάζεται κανονικά για την έναρξη της προετοιμασίας την άλλη Τρίτη, 14 Ιουνίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χριστόγλου: «Καλό πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό - Θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ»

Με 11' καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα: Δεν ξεκινούσε το ματς ο Σρέντερ λόγω πανό για Κατσούρη, ΑΕΚ και Μελισσανίδη!

Η ενδεκάδα του Άρη: Με Ζαμόρα σέντερ φορ στη Λεωφόρο

Aποθεώνεται στην ανάπαυλα του Παναθηναϊκός-Άρης η ομάδα βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα στου Ρέντη!

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλός με Ποντένσε για 60 λεπτά και απαράδεκτος για 30 λεπτά»

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με τέσσερις αλλαγές κόντρα στον Άρη

Βόκολος: «Βάσει εικόνας δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, το ύψος του σκορ είναι λίγο υπερβολικό»

Μεντιλίμπαρ: «Ανυπομονούμε όλοι για τον μεγάλο αγώνα με την Άστον Βίλα»

Κεφάτος Ολυμπιακός, γονάτισε τη Λαμία και… μάρσαρε για Άστον Βίλα!

Με Ζίβκοβιτς και Τάισον η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ