Stoiximan Super League

Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Ντε Σάνκτις!

Από πλευράς Ολυμπιακού επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για επαφή με τον Ντε Σάνκτις (ήρθε στην Ελλάδα), όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για επαφές με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

Νωρίτερα, υπήρξε δημοσίευμα του «Tuttomercatoweb», αλλά και ρεπορτάζ του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο σύμφωνα με τα οποία ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είναι σοβαρός υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή στους Πειραιώτες.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το απόγευμα της Τρίτης, επιβεβαιώνεται από πλευράς ΠΑΕ το συγκεκριμένο ρεπορτάζ μέχρι ενός σημείου. Δηλαδή, ότι ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε με τους «ερυθρόλευκους», αφήνοντας εξαιρετικές εντύπωσεις στους ανθρώπους του συλλόγου.

Πάντως, δεν γίνεται λόγος από τους πρωταθλητές Ελλάδος για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το τι θα συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Για τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος φέρεται να μετακομίζει στην Ιταλία για τη Μόντσα, αλλά και για τον Βάλτερ Σαμπατίνι δεν προκύπτει κάποια πληροφόρηση μέσω Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x