Μπορεί να μην είναι από τις πρώτες επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ροτέισον όσον αφορά τα «δυνατά» ματς, μιας και ο ρόλος που έχει στον Ολυμπιακού είναι τρομερά συγκεκριμένος, όμως ο πολύτιμος Ταρίκ Μπλακ ικανοποίησε τους Πειραιώτες και συνεχίζει ως το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ είχε συμβόλαιο έως σήμερα με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δικαίωμα μέχρι τώρα να το διακόψουν αν επιθυμούσαν και από τη στιγμή που δεν το έκαναν, ανανεώνεται αυτόματα έως το καλοκαίρι.

Το χαμηλό συμβόλαιο που έχει, σε συνδυασμό με τις ανάσες που δίνει σε Φαλ και Μπολομπόι στο ελληνικό πρωτάθλημα, έκαναν τον Ολυμπιακό να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Φέτος, μετρά στη EuroLeague 4.3 πόντους και 0.9 ριμπάουντ, ενώ στην Basket League, με πιο ενεργό ρόλο, έχει 11.2 πόντους, 4.57 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτώκας: «Οι σύγχρονοι Γκέμπελς μού αυξάνουν ακόμη περισσότερο το κίνητρο»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Game 5 και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

Πίτερς: «Μαγική σεζόν - Όλες οι δύσκολες στιγμές άξιζαν για αυτό»

Παπανικολάου: «Φώναξα τα τέσσερα παιδιά στην απονομή γιατί είναι σημεία αναφοράς - Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

«Ιστορική νίκη για Ολυμπιακό, έδειξε πόσο αδίκησε τον εαυτό του ο Αταμάν»: Το σχόλιο Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ

Γιαννακόπουλος: «Καταφέραμε να δουν πλέον ακόμα και οι τυφλοί - Αξίζατε να είστε πρωταθλητές»!

Η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακού και η κίνηση σεβασμού και αναγνώρισης του Παπανικολάου!

MVP των τελικών ο ασταμάτητος Φουρνιέ: «Τώρα θέλω απλώς να απολαύσω το καλοκαίρι μου»

Ολυμπιακός: «Ο Ναν φώναξε τον Τζόουνς για να τον αγκαλιάσει και του έριξε μπουνιά στην κοιλιά» - Λένε ότι υπάρχει βίντεο

Μπαρτζώκας: «Αγαπώ όλους τους παίκτες μου και θα μείνουν στην ιστορία - Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος να κυριαρχεί»