Ελλάδα

Ζέρβας: «Ήταν όλοι μαγικοί στο ντέρμπι - Δεν θα μπορούσε καλύτερο φινάλε στο 2022»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τον εντυπωσιακό τρόπο που κλείνει το επιτυχημένο 2022.

Τη μαγική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και το ότι το 2022 κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Πειραιώτες, σχολίασε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Ρομπόλη.

Παράλληλα, μίλησε για την μη παρουσία του Σάσα Βεζένκοφ που δεν… φάνηκε από τους ανεβασμένους συμπαίκτες του, το πολύ καλό ροτέισον, το πόσο κοντά είναι ο κόσμος κάτι που είδαν όλοι από την υποδοχή στο ΣΕΦ, αλλά και για την κακή προετοιμασία του Παναθηναϊκού που έκανε εντύπωση.

Φυσικά αναφέρθηκαν στο θέμα Ντόρσει το οποίο ακόμα έχει… δρόμο, αφού ο Ελληνοαμερικανός είναι φανερό ότι θέλει να βρει τρόπο να μείνει στο NBA, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να διατηρηθεί και η ηρεμία στην ομάδα, συν ότι αν έρθει τελικά στον Ολυμπιακό, πρέπει να του βάλει δικλίδα για να μην έχει πάλι το ίδιο με το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x