Την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Σισέ και Μαρσέλο, με την αίσθηση που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να είναι πως ο Μίτσελ δύσκολα θα αιφνιδιάσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, οι αφίξεις των Κανός και Μπουτούτσι δίνουν τη δυνατότητα στον Ισπανό τεχνικό να αφήσει το σχήμα με τα τρία «δεκάρια» που χρησιμοποίησε κατά κόρον το προηγούμενο διάστημα και να επιλέξει έναν από τους δύο νεοαποκτηθέντες στα πλάγια της επίθεσης.

Οι «σταθερές» του Μίτσελ φαίνεται πως είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, με τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα.

Το δίδυμο Εμβιλά και Ιν-Μπομ στα χαφ δύσκολα θα «σπάσει», με στόχο να μπλοκάρει τον Ντάντας στην αντίπαλη μεσαία γραμμή αλλά και του Κωνσταντέλια.

Στην επίθεση όλα δείχνουν ότι στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Μπακαμπού, ενώ στα πλάγια κατά πάσα πιθανότατα θα είναι ο Μασούρας με τους Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες. Αν υπάρξει μία έκπληξη, αυτή θα μπορούσε να είναι στον άξονα και να πάει με 4-3-3 ο Μίτσελ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα βρεθεί σήμερα στο μνημείο της Θύρας 7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα εκείνης της τραγωδίας, προτού η αποστολή αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»