Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η διαχείριση του Ολυμπιακού στην Τούμπα σε ένα πιθανό -8 από την ΑΕΚ»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε ότι για τον Ολυμπιακό θα έχει, εκτός από προφανή μεγάλη δυσκολία μεγάλη δυσκολία, και μεγάλη ιδιαιτερότητα, γιατί ξεκινώντας οι «ερυθρόλευκοι» θα γνωρίζουν τι θα έχει κάνει η ΑΕΚ στο Περιστέρι και αν έχει κερδίσει, που στις τέσσερις από πέντε επισκέψεις της έχει φύγει με «διπλό», θα βρίσκεται 8 πόντους πίσω από την κορυφή, οπότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα διαχειριστεί το δικό του παιχνίδι στην Τούμπα, αφού πολύ απλά θα χρειάζεται μόνο νίκη για να μη μείνει 7 ή 8 βαθμούς πίσω από την «Ένωση».

Για την ενδεκάδα, είπε ότι θα έβλεπε Πασχαλάκη, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Μπιέλ, Μπακαμπού και έναν εκ των Κανός-Μπούτούτσι (περισσότερο μία από τις δύο μεταγραφές) ή Μασούρα, αν και διευκρίνισε ότι έχει δοκιμάσει με τους βασικούς και τον Ραμόν και τον Ρέτσο και τον Σαμασέκου (με τον Εμβιλά στόπερ).

Τέλος, για τη διαιτησία εκτίμησε ότι με τον όλο θόρυβο που έχει ξεσηκώσει ο Ολυμπιακός, μπορεί να γλιτώσει στην Τούμπα ένα «χειρουργείο» χωρίς αναισθητικό. «Αλλά “χειρουργεία” υπάρχουν και με… αναισθητικό», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x