Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά το απόγευμα της Κυριακής (14/02, 17:00), με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες.

Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα των Πειραιωτών, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στις σκέψεις του Καρβαλιάλ για το εν λόγω παιχνίδι, τονίζοντας πως ο 58χρονος προπονητής προσανατολίζεται στο να αλλάξει τη μισή 11άδα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου.

Η πιθανή 11άδα, λοιπόν, είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά, Καρβάλιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο και Μασούρας. Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν υπολογίζονται Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς λόγω ενοχλήσεων, ώστε να είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς Κυπέλλου, την Τετάρτη, με τον Παναθηναϊκό, ο Έσε είναι τιμωρημένος, ο Ελ Αραμπί επιστρέφει και θα είναι στον πάγκο, ενώ ο Γιόβετιτς διεκδικεί τη θέση του Ναβάρο στην κορυφή της επίθεσης.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε για το αυριανό ματς, αλλά και για τις μεταγραφικές εξελίξεις:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόταση γάμου στου Μουσείο της ΑΕΚ πριν τη φιέστα

Mozzart Sport: «Μαγευτικό σκηνικό στη στέψη της ΑΕΚ ως πρωταθλήτριας - Άλλαξε τη νοοτροπία ο Νίκολιτς»

Αθανασίου: «Επίπονη διαδικασία για τον Παναθηναϊκό τα playoffs – Έδειξε πάρα πολύ λίγα πράγματα δημιουργικά»

Ο Νίκολιτς πήρε το μικρόφωνο και αποθεώθηκε τραγουδώντας «ΑΕΚ ολέ!»

Τσορμπατζόγλου: «Χάνει άλλο ένα ματς μέσα από τα χέρια του ο ΠΑΟΚ - Φαίνεται να υπάρχει έλλειμμα προσωπικότητας»

Δούκας για Βοτανικό: «Πάει εξαιρετικά, τέλη Ιουνίου έρχεται το στέγαστρο - Θα βρεθεί τρόπος να διατηρηθεί η Θύρα 13»

Σταματέλος: «Αποφασισμένοι στον Ολυμπιακό να διορθώσουν τα εφετινά λάθη»

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός θέλει όχι μόνο σωστές αλλά και ψύχραιμες αποφάσεις – Σε 90’ όλη η χρονιά του»

Κετσετζόγλου: «Ο Ηλιόπουλος το σήκωσε με τεχνοκράτες και ψυχή-Σε αυτές τις θέσεις θέλει να ενισχυθεί η ΑΕΚ»

Μπούσης: «Θα συνεχίσουμε πάντα να παλεύουμε για σπουδαία πράγματα»