Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πάει καλά του Αλ Μουσράτι στον Ολυμπιακό, έρχεται άμεσα ο Τσικίνιο»

Σε καλό δρόμο βρίσκεται του Αλ Μουσράτι στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Τι είπε για στόπερ και Τσικίνιο.

Θετικά νέα για Αλ Μουσράτι στον Ολυμπιακό, τι ισχύει με στόπερ και Τσικίνιο.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφερόμενος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις, μετέφερεότι ο Πέδρο Άλβες βρίσκεται στην Πορτογαλία από χτες (12/1) για να κανονίσει τρεις μεταγραφές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπόρτερ του σταθμού, πάει καλά αυτή του Αλ Μουσράτι από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι ο Τσικίνιο θα ενταχθεί άμεσα (μέσα στον μήνα) στους «ερυθρόλευκους», καθότι αναμένεται να βρεθεί άκρη με την Μπενφίκα, αφού ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει στους Πειραιώτες, με προοπτική το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος.

Για τη θέση του στόπερ, πρώτος στόχος μετά το μπλοκάρισμα της μεταγραφής του Παλομίνο είναι ο Κάρμο. Με την Πόρτο υπάρχει συμφωνία, αλλά ο μάνατζερ του παίκτη θέλει να τον πάει στη Γαλλία (Λιόν) και αναμένονται εξελίξεις μέσα στο προσεχές διήμερο. Μέσα στις εναλλακτικές είναι ο Κουένκα της Βιγιαρεάλ.

Όπως είπε επίσης ο Κώστας Νικολακόπουλος, από την Τουρκία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την Άδανα Ντεμίρσπορ για τον στόπερ Γκραβιγιόν και τον εξτρέμ Γιουσέφ Σαρί.

Ακούστε τι είπε μέσω της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ» για τις αλλαγές του Καρβαλιάλ ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά στην Καισαριανή:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x