Σε μία εβδομάδα είναι προγραμματισμένο το σημαντικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, για τα προκριματικά του Champions League, για τον Ολυμπιακό ωστόσο η επικαιρότητα στο μεταγραφικό κομμάτι είναι ακόμη… ενεργή, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε σε τρία από τα θέματα της επικαιρότητας για την ομάδα του Πειραιά και συγκεκριμένα αυτά των Κάλουμ Στάιλς, Ζοβάνε Καμπράλ και Μαξ Λόου, τονίζοντας όμως ότι το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο πρώτο ματς με τους πρωταθλητές Ισραήλ.

Ωστόσο, ο Κώστας Νικολακόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει μία κίνηση από πλευράς του Ολυμπιακού για έναν εξτρέμ πιο άμεσα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Δουλέψαμε για να είμαστε πνευματικά και φυσικά έτοιμοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Αποχαιρέτησε την Καλαμάτα ο Γιάννης Στάθης: «H νέα περίοδος να είναι η αρχή της καθιέρωσης»

Τσανάκας: «Με μία νίκη στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει βάρος στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Το… έχει βρει με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια - Η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου»

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι και η πιθανή έκπληξη του Νίκολιτς - Τα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζω στη Λεωφόρο»

«Σίγησε» η φωνή του Ολυμπιακού και του «Γ. Καραϊσκάκης», Στάθης Γαβάκης

Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Λεωφόρο – Κρίνεται η κορυφή στα playoffs της Stoiximan Super League

Playoffs χωρίς αντίκρισμα: Στη σκιά του Κυπέλλου η μάχη για τις θέσεις 5-8