Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν στρέψει το βλέμμα στα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο την ίδια ώρα τρέχουν και οι μεταγραφικές εξελίξεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» χτενίζουν την αγορά για εξτρέμ, με τα ονόματα των Ζοβάνε Καμπράλ και Τεό Μπονγκοντά να παίζουν περισσότερο στο ρεπορτάζ τους τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αρέσει αλλά τα «λιοντάρια» δεν... ψήθηκαν με τα τρία εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν οι πρωταθλητές.

Την ίδια ώρα, ο Μπονγκοντά φέρεται να προτιμά την προοπτική της Ρέιντζερς από τη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ενώ για τον Ανουάρ Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα δεν έχει γίνει κρούση, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει ένας ακόμη ποδοσφαιριστήςπου διερευνά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ένας εξτρέμ με καλύτερο βιογραφικό από τους προαναφερθέντες που αφενός αποτελεί δύσκολη περίπτωση και αφετέρου δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x