Μετά την αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, οι αλλαγές συνεχίζονται στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως λύθηκε η συνεργασία της ομάδας με τους Γιώργο Κοκολάκη και Γιώργο Βαΐτση, οι οποίοι ήδη αποτελούν παρελθόν από το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες δίνουν συνέχεια στις εσωτερικές τους αλλαγές και μένει να φάνει εάν θα υπάρξουν νέες προσθήκες για να καλυφθούν τα κενά αυτών που έχουν αποχωρήσει από το κλαμπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

Εκτός ο Μάνσο στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Τσακίρης: «Πιθανό ο Νίκολιτς να αλλάξει κάποιο σέντερ μπακ - Παναιτωλικός και ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται για τον Σαχαμπό»

Τσανάκας: «Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Asteras AKTOR - Οι δύο θέσεις για τις επόμενες μεταγραφές»