Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ιδιαίτερο για πολλούς λόγους το παιχνίδι με την Κηφισιά - Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Γκαρθία»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησής του με την Κηφισιά, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας!

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησής του με την Κηφισιά για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας!

Αρχικά, ανέφερε ότι το παιχνίδι της Κυριακής (9/11, 15:00) είναι ιδιαίτερο για πολλούς λόγους, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να δείξουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους την απογοήτευση που έφερε η ισοπαλία, με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Επιπλέον, στάθηκε στο πόσο επικίνδυνη είναι η ομάδα του Λέτο παίζοντας με αντεπιθέσεις, ενώ μίλησε και για τον Γκαρθία, τονίζοντας ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και ότι αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Πιρόλα, λέγοντας ότι έρχεται η ανανέωση του συμβολαίου του, με αύξηση των απολαβών του και με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2029, ενώ μίλησε και για τις υπόλοιπες κινήσεις που αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός, όσον αφορά το ρόστερ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x