Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με το Μετροπόλιταν, παρελθόν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποτελεί και ο Χρήστος Θέος.

Οι Πειραιώτες χθες το απόγευμα, ενημέρωσαν για τη λήξη της συνεργασίας τους με το γνωστό θεραπευτήριο στο Φάληρο, το οποίο κατηγόρησαν –μεταξύ άλλων - πως συμμετέχει στην αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι τερματίζεται και η συνεργασία με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου στους «ερυθρόλευκους».

Ο κ. Θέος ήταν στην ομάδα από το 2011, έχοντας σημαντική θέση και στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στο Europa League, ακολούθησε ο γιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι τρομερές στιγμές της AEL Novibet στο φινάλε με τον ΠΑΟΚ: Αστοχία σε κενή εστία και ακυρωθέν γκολ για χέρι!

Μπλόκο και για τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα από τη μεταμορφωμένη ΑΕΛ Novibet!

Τυχερό κοντρόλ, αλλά άψογο τελείωμα του Σαγάλ για το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Νικολογιάννης: «Συγκεντρωμένος και παθιασμένος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον εχθρικό Κατσικογιάννη»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη και ηρεμία ενόψει Πλζεν για τον Παναθηναϊκό - Όταν είναι καλά ο Τετέι δεν βλέπει κανέναν»

Μπράτσος: «Θα πρέπει να προοδεύσουμε νοητικά και να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση»

Με Γκεοργκίεφ και Μάνταλο η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Βέγκα: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή»

Άνοιξε το σκορ στη Λάρισα με Χατσίδη και με δόση τύχης ο ΠΑΟΚ

Κόντης: «Κατώτεροι του αναμενομένου ξανά, έχουμε μείνει στο Κύπελλο - Αν παίζουμε έτσι, δεν θα κάνουμε τίποτα»