Europa League

Νικολακόπουλος: «Αν μπορέσει να αγχώσει τη Γουέστ Χαμ ο Ολυμπιακός, θα έχει τύχη στο Λονδίνο»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σχολιάζοντας την αποψινή αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, την οποία χαρακτήρισε «δοκιμασία», υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα έχει διαστήματα κατά τα οποία θα υποφέρει, και στα οποία θα πρέπει να αντέξει.

Στάθηκε στην τακτική των Άγγλων να φανατίσουν το παιχνίδι, τονίζοντας ότι αν τα «σφυριά» τον βρουν ευάλωτο, θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Αν όμως, μπορέσει και τους αγχώσει μέσα στο ματς, θα έχει τύχη.

«Η Γουέστ Χαμ έρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Σίγουρα θέλει να ξεσπάσει στον Ολυμπιακό. Αν όμως, οι παίκτες του Μαρτίνεθ μπορέσουν και διαχειριστούν το παιχνίδι και της βάλουν πίεση, θα δούμε ένα άλλο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά και είπε πως αναμένονται περίπου 4.000 φίλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν εκπλήξεις, λέγοντας για παράδειγμα ότι δεν θα εκπλαγεί αν παίξει σέντερ φορ ο Μασούρας.

Ακούστε τι είπε και για την επικείμενη πρόσκληση του Ελ Καμπί για το Κόπα Άφρικα, άρα και την απουσία του τον Ιανουάριο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x