Το… καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε τον Λεβαδειακό και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες τη νέα χρονιά συνεχίζουν και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουν, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, έχοντας ως μεγάλο στόχο το νταμπλ.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των σπορ», ο Πέντρο Μαρτίνς είχε ξεκαθαρίσει πως περιμένει να δει μία ομάδα σοβαρή που θα κάνει το ζητούμενο απέναντι στους Βοιωτούς και αυτό τελικά συνέβη στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.

Από τη στιγμή που οι Πειραιώτες εξασφάλισαν θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» πως έχουν μία μέρα επιπλέον ρεπό για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να περάσουν τις μέρες των εορτών με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι πρωταθλητές, λοιπόν, ξεκινούν από σήμερα τις χειμερινές διακοπές τους και θα επιστρέψουν στις 29 του μήνα στο Ρέντη, ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ανέφερε πως αυτό θα συνέβαινε στις 28 Δεκεμβρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»