Θετικά σημάδια για Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι πάει καλά η αποθεραπεία του 31χρονου εξτρέμ από τη θλάση που είχε υποστεί ότι το παλεύει για τη ρεβάνς με την Αταλάντα (24/2).

Δεν είναι τίποτα δεδομένο, αλλά σίγουρα η κατάστασή του είναι καλή. Ίσως και καλύτερη απ’ ό,τι περίμεναν στον Ολυμπιακό, ενόψει της συνέχειας. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν αρχικά τους Μπεργκαμάσκι την προσεχή Πέμπτη (17/12), στη συνέχεια φιλοξενούνται από τον Βόλο για το πρωτάθλημα, πριν το δεύτερο παιχνίδι με τον ιταλικό σύλλογο για τα playoffs του Europa League.

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας και τον Άρη εκτός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το πλάνο και οι σκέψεις του Λίσι για την 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου»

Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ: Πρώτο επίσημο τεστ στη νέα εποχή Αλέσιο Λίσι

Τσορμπατζόγλου: «Κλειστά τα χαρτιά του Λίσι - Πιθανότατα με Χατζηδιάκο η βασική 11άδα του ΠΑΟΚ»

Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τη Ντιναμό Κιέβου

Λίσι: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση - Να γίνει ο ΠΑΟΚ μια ομάδα που θ' αγαπούν να βλέπουν οι οπαδοί»

Τσιφτσής: «Να έχουμε ψυχραιμία σε όλο το ματς και να είμαστε σοβαροί»

Χωρίς τον κόσμο της θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η Ντιναμό Κιέβου

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Να σταματήσουμε τον ΠΑΟΚ με την ποιότητά μας»

Τσορμπατζόγλου: «Τα διλήμματα του Λίσι για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου»

ΠΑΟΚ: Οι τρεις «σπαζοκεφαλιές» του Λίσι για την ενδεκάδα με την Ντινάμο Κιέβου