Συνέχεια στην κόντρα της με τη Nova Forthnet με αφορμή τη μετάδοση του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, απαντώντας στην από 26 Οκτωβρίου επιστολή του καναλιού για το θέμα.

Αναλυτικά η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην τελευταία επιστολή της Forthnet:

«Κύριοι,

Με έκπληξη λάβαμε την από 26.10.2015 επιστολή σας, με την οποία υπεκφεύγετε και πάλι των σοβαρών ευθυνών σας για τον προκλητικό τρόπο αναμετάδοσης των αγώνων μπάσκετ του Ολυμπιακού από το συνδρομητικό κανάλι NOVASPORTS.

Άλλωστε, αντίθετα με όσα όψιμα διατείνεσθε, εσείς επιλέξατε να δημοσιοποιήσετε αυτούσια την αρχική από 22.10.2015 επιστολή σας προς την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, "θυματοποιώντας" με προσχηματικό τρόπο τους δημοσιογράφους του καναλιού σας. Το ίδιο δε πράξατε και με την τελευταία επιστολή σας, συνεχίζοντας τις δημόσιες προκλήσεις σε βάρος της ομάδας μας.

Από την πλευρά μας, είναι σαφές ότι ουδέποτε επιδιώξαμε να στοχοποιήσουμε τους δημοσιογράφους ή προχωρήσαμε σε παρωχημένες τακτικές "απαγορεύσεων" - όπως επίσης όψιμα διατείνεσθε -, αλλά επισημάναμε την ανάγκη αντικειμενικής ενημέρωσης, η οποία αποτελεί καθήκον της διοίκησης έναντι των συνδρομητών του καναλιού σας.
Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε να σταματήσετε τις παρελκυστικές πρακτικές σας και να μεριμνήσετε για την ουσιαστική και ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, όπως οφείλετε.

Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές».


ΚΑΕ Ολυμπιακός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»