Το απόγευμα της Κυριακής (17/12) έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στις Σέρρες και σε γνωστό ξενοδοχείο, μία ημέρα πριν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

To FONH έδωσε το «παρών» στην υποδοχή των «ερυθρόλευκων».

Είναι η δεύτερη φορά, όπως σημειώνει το ίδιο σάιτ, που ο Πορτογάλος προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ έρχεται στις Σέρρες, πρώτη ως προπονητής των Πειραιωτών. Είχε έρθει ως τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στις 18/10/2008 και για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-0.

Τα βλέμματα, πάντως, έπεσαν στον Κώστα Φορτούνη. Και στον γκολκίπερ Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Αλλά και στον Κριστιάν Καρεμπέ, με παιδιά να φωτογραφίζονται μαζί του. Την αποστολή της ομάδας υποδέχθηκαν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού, που περίμεναν υπομονετικά στο καφέ και ζήτησαν να φωτογραφηθούν με τους παίκτες κυρίως μικρά παιδιά μαζί τους.







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν