Χωρίς τον Ταρίκ Μπλακ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι (19:15) με τον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος σέντερ λόγω του κανονισμού που απαγορεύει τη συμμετοχή περισσότερων των επτά ξένων παικτών στην Basket League θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει το ματς με πολιτικά.

Για τον Ολυμπιακό οι ξένοι, οι οποίοι θα βρεθούν στη διάθεση του coach Μπαρτζώκα είναι οι Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Τζοελ Μπολομπόι, Μουστάφα Φαλ, Άλεκ Πίτερς και Αϊζέα Κάναν.

Τέλος, ο Μπλακ στην Basket League σε 6 εμφανίσεις μετράει 11,7 πόντους, 4 ριμπαόυντ καιι 1 κόψιμο. Υπενθυμίζεται, ότι το ματς ξεκινάει στις 19:15.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών