Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στο χθεσινό ραντεβού των δύο πλευρών, αλλά και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον των Παρτίζαν και Ρεάλ Μαδρίτης που δεν φαίνεται ότι έχει βάση, επαναλαμβάνοντας ότι οι συζητήσεις γίνονται για συμβόλαιο 1+1 έτους.

Παράλληλα, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν για το θέμα του Σάαα Βεζένκοφ, λέγοντας ότι είναι πιο πιθανό να παραμείνει στον Ολυμπιακό παρά να φύγει για το ΝΒΑ, ενώ για τον Κώστα Αντετοκούνμπο είπε ότι «χωράει, αλλά το θέμα είναι ο ρόλος του».

Ακούστε τα όσα είπε:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε την παραμονή Γιαπλέ ο Vikos Falkons

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1