Ελλάδα

Ζέρβας: «Περιμένει τους Κινγκς για Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναλύοντας τα δεδομένα για τις περιπτώσεις των Σάσα Βεζένοφ, Τάιλερ Ντόρσεϊ αλλά και τους πιθανούς στόχους.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην υπάρχει ανησυχία σχετικά με την επαφή Κινγκς και Βεζένκοφ, ωστόσο σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», φαίνεται και από τις δηλώσεις του παίκτη ότι γενικά θα τον έβλεπαν και για την θέση 3 οι Αμερικανοί κάτι που κρατάει... ζωντανό το θέμα.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ που αποτελεί βασικό κομμάτι των Πειραιωτών, λογικά μέχρι τις 15 Ιουλίου θα ξέρει τι θα γίνει με το μέλλον του, που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό τις κινήσεις των «ερυθρολεύκων». Ο Σίνγκλετον θα ήταν μια καλή επιλογή για να τον πλαισιώσει στο «λιμάνι» μαζί με τον Φαλ και να δυναμώσει την front line του Ολυμπιακού.

Τέλος, είναι σίγουρο ότι μέχρι το Σάββατο θα υπάρχει εξέλιξη με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος προσπαθεί να «κερδίσει» λίγο ακόμα χρόνο για να περιμένει το NBA. Ο Νίκος Λεπενιώτης συναντήθηκε με τον Έλληνα γκαρντ, με το κλίμα να είναι θετικό και την αισιοδοξία να είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x